NYHET

Välkomna ombord Jojje och Jakob!

Vi har utökat manskapet med två nya säljare, Jojje Rizos och Jakob Lindén. Båda två arbetar i Stockholmsregionen med omnejd, men med olika fokusområden. Medan Jojje jobbar med Automotive, direkt mot bilfirmorna, jobbar Jakob med Major Accounts, slutkunden. Trots detta jobbar de i nära dialog och får stort utbyte av varandra under en arbetsdag med mycket på att-göra-listan.

Jojje har arbetat inom bilindustrin de senaste 10 åren och kom först i kontakt med Sortimo när han arbetade som servicechef för 8 år sedan, ungefär samma tid som Sortimo började sälja sina produkter på den svenska marknaden. Om sin nya anställning och varför han valde att tacka ja till ett jobb hos Sortimo säger han:
- Jag har alltid gillat Sortimos produkter och har jobbat med dem i flera år. Får jag välja bilinredning till servicebilen så har det alltid varit givet att det är Sortimo. Därför var det naturligt för mig att bygga vidare på min egen karriär hos ett företag som jag har stor tilltro till.

Jakob kommer precis som Jojje från bilindustrin, inom vilken han varit verksam under hela sitt arbetsliv, senast som försäljningschef för ett bilföretag i Nyköping. Om sin nya anställning och att arbeta på ett företag som Sortimo säger han:
”Man vill helt enkelt arbeta för de bästa och för mig som varit aktiv inom bilindustrin i många år så är Sortimo tveklöst den bästa producenten av servicebilsinredning.”
Båda säljare startade i februari 2018 och ser nu fram emot att vara en viktig del av att köra fler projekt i mål och optimera hantverkarens vardag med framtidens servicebilsinredning.

FLER NYHETER