Filosofi

De verkställande direktörerna Klaus Emler och Reinhold Braun om Företaget Sortimos filosofi:

Att uppfylla morgondagens krav redan idag ...

... är det anspråk som vår framgångsrika schwabiska idéfabrik arbetar med. Runt 700 medarbetare tillverkar Sortimos kompletta produktpalett i vår fabrik i Zusmarshausen. Från denna enda produktionsplats kommer våra innovationer ut över hela världen - garanterat med bästa tänkbara kvalitet.

Trots den globala marknadsinriktningen är vi stolta över vår hemort Zusmarshausen. Den ger oss avgörande fördelar: Produktionsprocesserna är smidiga och våra experter är mycket kvalificerade. Tack vare de korta sträckorna kan vi ständigt optimera våra produkter och garantera ett informationsflöde utan avbrott. Den expertis som vi har skapat svarar för att de innovationer och systemlösningar som uppstått här inte går att kopiera - absolut inte när det gäller deras kvalitet som är "Made in Germany".

Alla produktlinjer från Sortimo har TÜV-sigillet för provad kvalitet och har klarat krocktester med lyckat resultat.

Vi vill inte bara generera kunder - vi vill vinna fans. Och därför ger vi allt!

Därför tillverkar vi inte bara fordonsinredningar utan utvecklar lösningar för intelligent mobilitet. Våra kunder ska inte bara använda våra produkter utan upptäcka mervärdet varje dag och på detta sätt bli Sortimo-fans. Därför utökar vi ständigt vår produktpalett, erbjuder ett stort antal tillbehör och uppfinner mer intelligenta utökningar till våra inredningar.

Innovationskraft är den styrka och motor som vi har använt för att få en fast plats i branschen som marknadsledande och ledande när det gäller teknik. Våra experter inom forskning och utveckling av nya tekniska lösningar säkerställer att produkterna från Sortimo alltid ligger lite före de krav som ställs på marknaden. De valda materialen motsvarar den senaste utvecklingsnivån, är extremt strapatståliga och hållbara. Genomtänkt ergonomi och bästa tänkbara passiva säkerhet är ytterligare faktorer som kännetecknar våra produkter även under den hårda arbetsvardagen.

Tillsammans med ett täckande nätverk av egna filialer och stationer i Tyskland och 9 internationella dotterbolag finns vi alltid alldeles i närheten av våra kunder och kan alltid uppfylla deras krav och önskemål snabbt och på ett tillfredsställande sätt.

Upplev dagens innovationer och morgondagens idéer ...

Sortimos företagsledning