Den mobila arbetsplatsen - flexibel och oberoende

Den mobila arbetsplatsen - flexibel och oberoende

WorkMo står för Work Mobility. Sortimo har utvecklat ett multifunktionellt system som kan användas som verkstadsinredning, transportsystem, verkstadsvagn och arbetsstation. 

Sortimo WorkMo – den mobila arbetsstationen för maximal flexibilitet!

Höjdpunkter

bland produkterna

Staplingsbara funktionsdelar

Sätt ihop WorkMo beroende på vad du behöver under den aktuella dagen.

Snabb och enkel montering

Packa in, ta med, montera och ta isär direkt.?

Flexibel användning

Använd WorkMo som du vill: som verkstadsvagn, verkstadshylla, transportmedel eller som arbetsstation.

Konfigurera individuellt

Du kan utforma WorkMo individuellt tack vare de olika modulerna och det omfattande tillbehörsprogrammet.

Det är lätt att hämta WorkMo-delar från fordonet, montera dem, ta isär dem och packa ihop dem igen efter slutfört arbete. Det är WorkMo-principen.

Organisera

WorkMo består av bärbara moduler för förvaring av verktyg. Modulerna kan kombineras fritt med varandra och sitter ihop med praktiska kopplingslänkar. Insidan av modulerna kan utformas efter dina individuella behov och utrustas med utdragbara lådor, mellanplan, BOXXar eller medtagbara väskor. På så vis är detta modulbaserade system alltid mobilt och kan snabbt plockas isär till bärbara enheter, vilket är praktiskt både vid lastning och transport.

Transportera

Med rullbräda går det snabbt att transportera dina WorkMokomponenter från verkstan till bilen och sedan från bilen till byggarbetsplatsen. Beroende på hur arbetsplatsen ser ut och vilka behov som uppstår kan de olika komponenterna byggas ihop till en passande arbetsstation.

Arbeta

På byggarbetsplatsen blir det särskilt tydligt vad WorkMo har att erbjuda: Med WorkMo-tillbehören kan modulerna byggas ut till en verkstadsvagn, snickarbänk, arbetsbord eller till en komplett arbetsstation. Med hållare för tillbehör, grenkontakter, arbetsskiva och spännsystem går det att göra en funktionell arbetsplats av transport- och ordningssystemet, så att du på plats kan göra allehanda specialarbeten på dina komponenter.

Säkra

Sortimo tillhandahåller extra WorkMo lastsäkringspaket som gör det möjligt att säkra modulerna korrekt i lastutrymmet. Med det unika ProSafe lastsäkringssystemet från Sortimo kan du snabbt och lätt surra fast modulerna i bilen.

Fler videor från Sortimo

Upptäck nu!

Sortimo WorkMo advert

Hämta pdf

Användbara filer för denna rubrik.

Mobil Arbeidsstasjon

6 MB

Hämta pdf

Försäljning och Distribution

Vi står alltid till din tjänst

Tveka inte att kontakta oss. Hitta din lokala Sortimo återförsäljare. 


Kontakta oss