Allroundinredningen - en fordonsinredning för ett professionellt uppträdande

Globelyst svarar för ordningen i fordonet. Med många extra och nya funktioner hjälper fordonsinredningen till att reducera söktiderna och att arbeta effektivt - i varje bransch. På grund av den speciella materialsammansättningen av mycket stark stålplåt, lätt aluminium och robusta plaster ger Sortimo högsta tänkbara kvalitet med Globelyst. 

Höjdpunkter bland produkterna

Beprövad kvalitet från Sortimo

Tack vare den speciella materialsammansättningen av mycket stark stålplåt, lätt aluminium och robusta plaster ger Sortimo Globelyst högsta tänkbara kvalitet. Samtliga utdragslådor samt hyllor av höghållfast stålplåt är pulverlackerade för att garantera ett permanent korrosionsskydd. MADE IN GERMANY

Krocktestad

Vi utför regelbundna krocktester och kvalitetskontroller av fordonsinredningen Globelyst. Vi kör vår fordonsutrustning mot väggen - för din säkerhet!

Obegränsat med tillbehör

Tack vare Sortimos omfattande tillbehörsprogram förblir inga önskemål från kunderna ouppfyllda. Anpassa din fordonsinredning till dina behov.

Individualitet

Fordonsinredningen Globelyst fascinerar med sin individualitet och flexibilitet. Denna fordonsinredning kan anpassas till alla kundbehov och individuella önskemål. Alla separata delar i fordonsinredningen Globelyst kan kombineras fritt.

Den perfekta lösningen för varje utmaning

Beprövad kvalitet – krocktestad – obegränsat med tillbehör

Hyllan för långt gods

Hyllan för långt gods är idealisk för att säkra rör och stänger. Droppfronten gör dessutom lastning och lossning till en barnlek.

S-BOXXar

Det går snabbt och enkelt att packa ner alla smådelar i de praktiska utdragslådorna med plastfönster.

Hylla – och hyllplan

Utrymmet i fordonet utnyttjas till fullo med inredning och hyllor som ger säkerhet samt ordning och reda.

T-BOXXar och L-BOXXar

De mobila plastlådorna med många olika indelningsmöjligheter skapar överblick över smådelar och hjälper till att transportera den viktigaste materielen till arbetsplatsen.

Toppskiva för L-BOXXar

Den mobila toppskiva för L-BOXXar är den idealiska kompletteringen av fordonsinredningen Globelyst. Detta fungerar både som arbetsplats samt som förvaringsutrymme och transportmedel för verktyg och smådelar som behövs ofta.

Hisslucka

Hissluckan har förvaringsutrymme för stora och skrymmande föremål som spänner och lådor. Tack vare denna lucka förblir allt på sin plats under färden.

Allt till hands

Det är enkelt att fästa tillbehör på den perforerade verktygsplåtväggen. Detta garanterar att det går snabbt att komma åt verktygen och de olika hjälpmedlen.

Säker surrning

Skrymmande gods, till exempel en stege, är enkelt att fästa på fordonsinredningen tack vare det integrerade ProSafe-systemet.

Hämta pdf

Användbara filer för denna rubrik

GLOBELYST

25 MB

Hämta pdf

ORIGINAL TILLBEHÖR

10 MB

Hämta pdf

Kampanjtidning

5 MB

Hämta pdf

Försäljning och Distribution

Vi står alltid till din tjänst

Tveka inte att kontakta oss. Hitta din lokala Sortimo återförsäljare. 


Kontakta oss