Åtta skäl till att välja Sortimo

Varför ska du bestämma dig för en fordonsinredning från Sortimo?

Vi har svaret och ger dig åtta slående argument.

TIDSBESPARING

Glömda verktyg, skadade varor samt osorterade smådelar tillhör det förgångna med en fordonsinredning från Sortimo. Med ordningshjälpmedlen sparar du upp till en timme per dag när du slipper jobbigt letande samt slipper att åtgärda transportskador. Tack vare detta får du mer tid till kunderna, familjen och dina vänner.

SÄKRING AV LAST OCH PASSAGERARE

Fordonsinredningar säkrar din last vid olyckor eller inbromsningar hela vägen hemifrån. Dessutom ingår lastsäkringsutrustning som standard hos Sortimo för att göra det så lätt för dig som möjligt att surra lasten korrekt. Tack vare detta skänker vi dig inte bara tid utan ger dig dessutom säkerhet för varor och framför allt för ditt liv.

KVALITET

Lång livslängd, robusta, provade och hållbara - det är fordonsinredningarna från Sortimo. Kvaliteten provas, bekräftas och certifieras av oberoende experter regelbundet vid krock- och kvalitetstester.

LÄTT KONSTRUKTION

Materialblandningen i Sortimos inredningar garanterar utöver högsta tänkbara belastningsförmåga även en lång livslängd och dessutom en låg egenvikt. Tack vare den konsekvent lätta konstruktionen går det att ta mer last. Du sparar körsträcka samt bränsle och vinner tid tack vare detta - när allt kommer omkring en välgärning för plånboken.

KOSTNADSBESPARING

Investeringen i en fordonsinredning sparar in kostnader på lång sikt. Detta beror å ena sidan på tids- och kostnadsbesparingen på grund av ett organiserat och därmed effektivt arbete och å andra sidan på möjligheten att ta med mer last.

Flexibilitet

Varje fordonsinredning kan utformas efter dina individuella behov. Du behöver inte hålla dig till några standarder. Med Sortimos L-BOXX-familj går det att ordna dina verktyg och din materiel perfekt och att lasta in och ur dem/den efter behov.

Innovation

Vi utvecklar framtidsinriktad teknik. Med Sortimo har du alltid den senaste utvecklingen på marknaden som medhjälpare i ditt fordon.

Professionalitet

Med en fordonsinredning är du och dina verktyg sorterade och organiserade - tack vare detta ger du tillsammans med dina fackkunskaper kunden ett perfekt intryck.