Fordonsinredningar

Ordning och reda är det slagord som den professionella arbetsvardagen börjar med redan i fordonet. Varje onödigt kilo last kostar bränsle och varje fördubblad sträcka tar tid. Ordning och reda med hjälp av Sortimos fordonsinredningar för nyttofordon skapar en avsevärt högre effektivitet och därmed en bättre lönsamhet. Användaren upplever att hans/hennes arbetsvardag underlättas entydigt tack vare enkel organisation samt god överskådlighet över verktygen och materielen i fordonet. 

Sortimo erbjuder olika möjligheter för olika fordonstyper och branscher. Med våra fordonsinredningar har vi garanterat den perfekta lösningen även för dig.

En överblick över Sortimos fordinsinredningar

Globelyst


Fordonsinredningen Sortimo Globelyst skapar ordning och reda i fordonet. Tack vare den speciella materialsammansättningen av mycket stark stålplåt, lätt aluminium och robusta plaster ger Sortimo Globelyst högsta tänkbara kvalitet,

LÄS MER

WorkMo


WorkMo står för Work Mobility. WorkMo är ett multifunktionellt system som kan användas som verkstadsinredning, transportsystem, verkstadsvagn och arbetsbänk. WorkMo är snabbt och mycket lätt att montera - var, när och hur du vill.

LÄS MER