Fordonsinredningar

Ordning och reda är det slagord som den professionella arbetsvardagen börjar med redan i fordonet. Varje onödigt kilo last kostar bränsle och varje fördubblad sträcka tar tid. Ordning och reda med hjälp av Sortimos fordonsinredningar för nyttofordon skapar en avsevärt högre effektivitet och därmed en bättre lönsamhet. Användaren upplever att hans/hennes arbetsvardag underlättas entydigt tack vare enkel organisation samt god överskådlighet över verktygen och materielen i fordonet. 

Sortimo erbjuder olika möjligheter för olika fordonstyper och branscher. Med våra fordonsinredningar har vi garanterat den perfekta lösningen även för dig.

En överblick över Sortimos fordinsinredningar

Globelyst


Fordonsinredningen Sortimo Globelyst skapar ordning och reda i fordonet. Tack vare den speciella materialsammansättningen av mycket stark stålplåt, lätt aluminium och robusta plaster ger Sortimo Globelyst högsta tänkbara kvalitet,

LÄS MER

Sortimo HD


Sortimo HD kännetecknas av en extrem tålighet eftersom komponenterna till övervägande del består av kompositmaterial. Sortimo HD är mycket lätt, enkel att rengöra och har en slät yta som är extremt robust, okänslig och reptålig.

LÄS MER

WorkMo


WorkMo står för Work Mobility. WorkMo är ett multifunktionellt system som kan användas som verkstadsinredning, transportsystem, verkstadsvagn och arbetsbänk. WorkMo är snabbt och mycket lätt att montera - var, när och hur du vill.

LÄS MER

simpleco Mini


Med bilinredningen simpleco Mini kan lastutrymmet i den lilla transportbilen fortfarande användas till skrymmande gods. Denna inredning hänger från bilens tak vilket gör att golvytan blir helt fri.

LÄS MER

simpleco by Sortimo


Den helt nya lösningen från Sortimo gör bilinredning enklare än någonsin, samtidigt som den optimerar ditt arbetsflöde och sparar din tid. Våra enkla konfigurationer gör det möjligt att bygga din bilinredning på det sätt du vill ha den och du får den levererad till din ytterdörr inom några dagar.

LÄS MER