Branschanpassningar

Upptäck det rätta för din bransch

Sortimo erbjuder den rätta fordonsinredningen för din bransch Det spelar ingen roll om det gäller byggen, elbranschen, VVS-hantverk eller sotare. Upptäck de olika branschlösningarna för ditt fordon.

ELEKTRIKER


Vi erbjuder lämpliga lösningar till varje fordonstyp för en elektrikers, elteknikers dagliga krav. Med en skräddarsydd fordonsinredning från Sortimo som är exakt planerad efter dina behov kan du packa in ditt materiel och dina verktyg säkert.

UPPLEV MER

BYGGEN


I byggbranschen ställs högre krav på fordonsinredningens material eftersom det utsätts för extrema belastningar. Fordonsinredningen Sortimo HD är mycket tålig och okänslig för smuts och den är exakt det rätta för din bransch.

UPPLEV MER

VVS


Med en fordonsinredning från Sortimo är allt nerpackat på bästa sätt för som installatör inom värme-, sanitets- och klimatteknik behöver du många reservdelar och separata delar. I de olika lådorna har verktyg och arbetsmaterial sin bestämda plats.

UPPLEV MER

Sotare


Med en fordonsinredning som är optimerad för sotare behöver du inte ägna en massa tid åt att leta. Därför har vi utarbetat en sotarlösning helt individuellt som är skräddarsydd efter de behov du har och de krav som ställs under din arbetsvardag.

UPPLEV MER