Användningsområden

Sortimos produktpalett kan användas på väldigt många olika sätt beroende på kundens önskemål.
För att göra det lättare för dig att hitta den lämpliga Sortimo-produkten finns det väldigt många olika användningsområden i kombination med Sortimos produktpalett.

FÖRDELEN

Boxar och väskor fäster du i din bilinredning, vilket möjliggör mobilitet. På detta sätt är allting redan i ordning när du kommer fram, vilket gör ett gott intryck på din kund. Eftersom du dessutom slipper leta efter de delar du behöver sparar du en hel del tid.

Våra boxar och väskor kan integreras i vår inredning, så att alla hantverkare och servicetekniker kan komma väl förberedda och hjälpa sina kunder ännu snabbare.

FÖRDELEN

Sortimo förebygger detta med sin bilinredning, som t.ex. med hjälp av ett väskstöd håller dina verktygsväskor säkert på plats. Sortimo sammarbetar dessutom med många ledande tillverkare av elverktyg, t.ex. Bosch och Förch, som använder våra L-BOXXar till sina produkter och som därför kan integrerad i din Sortimo bilinredning

Till våra Globelyst inredningar har vi även ett nytt utdragbart hyllplan som går att anpassa efter verktygsväskor från andra märken. 

FÖRDELEN

Sortimo har inklädnader och lastsäkring för säker transport av skrymmande gods, såsom surrningsskenor, spännstänger och surrningsband eller lastnät. Spännstängerna kan användas både verikalt och horisontalt.

Naturligvis kan dessa även integreras i alla våra inredningar. Förutom denna utrustning erbjuder Sortimo budhyllor, där hyllplanen kan fällas upp eller ner efter behov samt justeras i olika vinklar.

FÖRDELEN

Skyddslisten i plast runt aluminiumspännstången skyddar din last från repor och andra skador under transport. Alla tillbehör i Sortimos lastsäkringsprogram hjälper också till.

För säkert montage av surrningsskenor har vi golv och väggbeklädnader. Mindre föremål transporteras säkert i din Sortimo bilinredning.

FÖRDELEN

Du kan utföra ditt dagliga arbete utan att oroa dig.

Dessutom kan du komplettera med våra ventilationssystem som ger frisk luft vid händelse av en gasläcka.

FÖRDELEN

Alla våra bilinredningar är lämpliga för transporter av verktyg. Du kan förvara dina verktyg i väskor eller boxar, som finns i flera olika storlekar. L-BOXX familjen är särskilt praktisk när du behöver ta med verktygen från bilen och in till kunden.

Metallväskorna är väldigt robusta. De olika insatserna delar upp väskan efter dina önskemål. Alla väskor och boxar är kompatibla med vår bilinredning och kan därför enkelt transporteras på ett säkert sätt.

FÖRDELEN

Sortimo har tagit fram tre olika lösningar för att uppfylla alla kraven kring att arbeta ute på vägarna:

 

CarMo, Autoassistenten och Automanagen.

För er som vill utnyttja bagageutrymmet i en kombi finns CarMo. Det är ett enkelt och snabbt system för att hålla hela L-BOXX familjen på plats.

För transport av orderhandlingar, ritningar och filer och kanske t.o.m. din matlåda på passagerarplatsen rekommenderar vi Autoassistenten.

FÖRDELEN

Nu kan du på ett enkelt och säkert sätt fästa allt som inte får plats i bilen på taket.

Långgodshyllan är det enkla sättet att transportera ömtåligt långgods som inte kan ligga på taket inuti bilen istället. Den går att välja till alla våra bilinredningar.